Support

Het is mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dat doe je door hier te klikken Vervolgens voer je je gebruikernaam/email adres in. U ontvangt via de mail een link. Klik hierop en u kunt uw wachtwoord aanpassen.
Normaal tarief € 7.00

Kindermatinee € 5.50

Vriendenprijs € 5.50

U wordt VRIEND voor € 15 per jaar. Als u halverwege het seizoen vriend wordt, betaalt u voor dat jaar € 7,50. Dit gaat in per 1 januari.
Tot onze spijt kunt u voorlopig geen VRIEND worden via deze website. We hebben namelijk adresgegevens nodig en een banknummer van onze nieuwe VRIENDEN.
Om te kunnen reserveren moet je eerst een account aanmaken via de website

Klik op deze link, “Mijn account”, of “Account aanmaken”.

Onder “Registreer” vul je het e-mail adres waar je mee wilt inloggen in.

Als je je wachtwoord bent vergeten druk je op “Je wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina.

Mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen, controleer dan je ongewenst map. Als je een typefout hebt gemaakt in je e-mail adres kan je een mail sturen naar info@filmhuispurmerend.nl en vervolgens zullen wij dat zo snel mogelijk corrigeren.

Het email adres is uniek. Je kunt per email adres maar 1 account aanmaken!

Voor ons is het belangrijk te weten hoeveel bezoekers er ongeveer komen bij een voorstelling. Wanneer er veel bezoekers komen, moet de tribune uitgezet worden: daar zijn meer vrijwilligers voor nodig.

Als je vriend bent is het handig om eerst in te loggen, dan wordt automatisch de vriendenprijs berekend.

Als je bent ingelogd (Zie: Account aanmaken) zoek je via ons programma de film waarvoor je wilt reserveren.
Klik op: een optie kiezen, kies de datum,
kies in het blokje daaronder het aantal reserveringen dat je wil maken.
klik op: reserveren
Klik op: het winkelmandje (rechts bovenin je scherm)
Klik op: doorgaan naar afrekenen (je betaalt nog niets)
Controleer je bestelling en maak een keuze uit: Betalen aan de kassa of Ideal
klik vervolgens op: bestelling plaatsen.
Je ontvangt een bevestiging via de mail met een reserveringsnummer.
Heb je geen reserveringsnummer ontvangen dan is er iets mis gegaan en moet je het nog een keer proberen.

Het verschil tussen beide betaal opties:
1. je kunt alleen reserveren dan moeten de kaarten uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden. Selecteer: betalen aan de kassa. Niet opgehaalde kaarten kunnen verkocht worden.
2. Je kunt de reservering direct betalen via iDeal. Selecteer IDeal.
Nadat je op bestelling plaatsen hebt geklikt wordt je doorgeleid naar de betaal omgeving. De reservering is na betaling definitief je kunt tot uiterlijk 1 minuut voor de aanvangstijd van de voorstelling rechtstreeks de zaal in. Je hoeft geen kaartje te halen bij de kassa.

Voor beide opties ontvang je een reserveringsbevestiging met een reserveringsnummer via de mail die kunt je printen of tonen op je smartphone. Het reserveringsnummer uit deze mail moet je meenemen.

Als je onverwacht bent verhinderd geef dat dan op tijd door, dan heeft iemand anders nog de kans om te reserveren. (zie annuleren)
Heb je betaald via Ideal dan is restitutie alleen mogelijk als de annulering uiterlijk 24 uur van te voren wordt doorgegeven via info@filmhuispurmerend.nl

Heb je alleen gereserveerd (betalen aan de kassa) en nog niet via Ideal betaald?
Gereserveerde kaarten kun je tot een kwartier voor aanvang van de film ophalen bij de kassa. Kaarten die op dat moment niet opgehaald zijn kunnen worden verkocht.

Heb je wel met Ideal betaald dan kunt u met je reserveringsnummer direct de zaal in.

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, stellen wij het heel erg op prijs als je op tijd je reservering annuleert, dan is er plek voor iemand anders. Dat doe je in je account. Ga naar mijn reserveringen. Achter de reservering vind je de button annuleren.
(Dit werkt overigens alleen als je ingelogd was tijdens het reserveren.)

Als je aan de kassa zou gaan betalen kan je je bestelling annuleren in je account.

Als je betaald hebt met Ideal en je wil annuleren stuur je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling een e-mail naar info@filmhuispurmerend.nl. Vergeet niet je reserveringsnummer te vermelden.
Als je te laat annuleert is restitutie niet mogelijk.

Je wachtwoord wijzigen.
Ga naar je account, ga naar ‘Wachtwoord wijzigen’, vul 2 keer het oude wachtwoord in en daaronder het nieuwe, en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Overige gegevens aanpassen.
Ga naar je account, ga naar ‘Gegevens aanpassen’ en klik op ‘Bewerken’. Je kunt nu je gegevens wijzigen of aanvullen. Klik hierna op ‘Adres opslaan’.

Heb je vragen over hoe hoe de website werkt of over het filmhuis zelf? Probeer de vragen te bekijken hieronder. Indien je vraag hier niet tussen staat neem dan contact met ons op.
Het filmhuis draait geheel op vrijwilligers die allen de verschillende taken doen en zo de werkzaamheden verdelen. Een permanente bezetting van een telefoon is daarom niet mogelijk. De mail wordt wel bijna iedere dag gelezen.

Je vraag niet kunnen vinden? Neem contact met ons op

Onderwerp*:

Je volledige naam*

Bedrijfsnaam

Email adres*

Telefoonnummer*

Je bericht*